Login/Registracija

Od NEKADAŠNJEG UČESNIKA, stiže KILO MEDA za Snežanu Đurišić

Nekadašnji učesnik „Nikad Nije Kasno“, Mita Rajić iako se nije plasirao u finale, svojom energijom i sjajnim vokalom pokupio je simpatije publike,a nedavno je objavio i pesmu „Kada te svi iznevere“ koju je javnost odlično prihvatila.


Iako peva kao da se profesionalno bavi muzikom celog života, njegovo primarno zanimanje je pčelarstvo, a tokom gostovanja u emisiji „Grand Magazin“ prisetio se dana kada je dobio poziv za najpopularniji šou veterana.

– Zvoni meni telefon, i traže mene, ja kažem ja sam i pita me koliko imam meda. Ja odgovorim koliko mu treba, kaže on samo kilo– započeo je priču pevač, pa nastavio.

– Morate da mi donesete u Košutnjak, aj kažem pa šta ćemo tamo jel može bliže kad on kaže šali se da je produkcija emisije– prisetio se Mita koji nije očekivao da će ostvariti zavidan uspeh u takmičenju.


– Mislio sam biću krug, dva, ali desi se da sam prošao do polufinala. Pesme su bile divne, i danas na ulici kada me sretnu dive se– priznaje Rajić.

Voditelj, Siniša Medić, ga je zatim upitao da li bi se prijavio za „Zvezde Granda“, na šta je on odgovorio potvrdno, a zatim otkrio da li mu se više dopada Snežana Đurišić ili Ana Bekuta.


– Meni su drage obe. Imaju dobre pesme, obe ih obožavam. Ali ako bih morao da biram za duet bila bi Snežana. Ona je bila prateći vokal mnogim pevačima- iskren je bio nekadašnji učesnik „Nikad Nije Kasno“.


 Siniša je zatim uzeo svoj telefon u ruke i rekao kako mu je Snežana napisala da želi kilogram meda od Mite.

– Uvek- kroz smeh je kazao Rajić.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I 

Najveći BEKRIJA takmičenja izbacio PRAVI NARODNJAK KOJI GAĐA U SRCE! (VIDEO)

PČELAR ODUŠEVIO ŽIRI! „Ako ovako pevaš iz hobija, kako li med praviš?“, pitali su ga mnogi

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić