Login/Registracija

OD KOCKE, TEŠKE OPERACIJE DO TRIJUMFA: „Ti si pobednik ovog serijala“, smatra Mare

Pred Ibrahimom Hajradinovićem (60) iz Skoplja bila je uspešna muzička karijera, ali su ga je očigledno poročan, buran život i velika ljubav prema novcu sputale da ostvari sve ono o čemu je u mladosti maštao.

– Nikad nisam bio dobar kockar, to je problem, a voleo sam kao stoka – priznao je Ibro koji je tokom života zarađivao veliki novac, ali je znao za dan da potroši sve do poslednje pare. 


Pre godinu dana imao je tešku operaciju pankreasa, a zahvaljujući emisiji „Nikad nije kasno“ ponovo je dobio volju za životom, ali i za pesmom. 

U drugom krugu takmičenja dobio je gromoglasan aplauz publike i pitanje Frana Lasića da li se pojavljivanjem u šouu veterana ostvaruje njegov davnosanjani san.

– Oporavljam se, dobio sam volju što je najbitnije. Videćemo, tek smo počeli – rekao je takmičar i otkrio da se zbog takmičenja ugojio 4 kilograma, pa zapevao „Oči plave, oči crne“ Ipčeta Ahmedovskog sa kojim je inače odrastao. 

Njegova interpretacija oduševila je sve, a posebne hvale dobio je zbog borbe i teškog oporavka koji još uvek traje. 


– Ibro je jedan od pobednika ovog serijala, svaki njegov nastup definitivno pokazuje da je na pravom mestu i da je pravi borac– prokomentarisao je Saša Milošević Mare, dok je Sanja Vučić oduševljeno dodala da je joj se dopada način na koji Ibro doživljava takmičenje. 

– Svi smo jako uživali, kao da smo bili na Vašem koncertu, energija kao u mladića, ludilo mozga – rekla je Sanja. Frano je pohvalio njegovu interakciju sa publikom. 

– Vi ste za mene pobednik jer ste pobedili bolest, a Vaša energija, duhovitost, energija sa publikom su fantastični – dodao je. 


U revijalnom delu Ibro je imao čast da zapeva sa prijateljicom i koleginicom Vesnom. Pesma „Kako ti je kako živiš“ bila je njihov izbor i očigledno pun pogodak, sudeći po reakciji publiku u studiju koja je skandirala Ibrino ime. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić