Login/Registracija

OD DOMAĆICE DO PEVAČICE: Klaudija je pravi primer da se snovi ostvare KAD TAD

Do skoro Klaudija Klanac Pušković iz Novog Sada živela je poput većine žena u Srbiji. Školovala se za vaspitačicu, vremenom postala vrhunski poslastičar i brižna majka, a zapravo ova simpatična Dalmatinka od rane mladosti maštala je o velikoj sceni i da jednog dana bude pevačica. To joj se i ostvarilo pre dve godine učešćem u šouu „Nikad nije kasno“.

Iako je pojavljivanjem u takmičenju želela samo da svetu pokaže svoj pevački talenat i ode sa scene, nije ni sanjala da će joj publika i pozitivne reakcije koje je dobijala, biti najveći vetar i dati elana da hrabro nastavi da sanja svoje snove i korača ka vrhu.

Nedavno je objavila prvenac koji nosi naziv „Žena u najboljim godinama“, koji je nagrađen Oskarom, a sad je stiglo još jedno priznanje da ono što radi nije uzalud. 

– Moja pesma je postala i balkanski hit. Dodeljeno mi je priznanje na Balkan Awards-u – pohvalila se Klaudja kojoj je u prisustvu mnogobrojnih ličnosti iz zemlje i inostranstva, kao i stranih medijskih kuća, ove nedelje dodeljeno prestižno priznanje.

–  Ponosna sam i srećna što sam među brojnim velikanima i ja primila ovo veličanstveno priznanje. Hvala vam od sveg srca što ste mi ogromna podrška – istakla je pevačica za Grand. Online. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić