Login/Registracija

O njegovoj LJUBAVNOJ PRIČI snimljen je FILM, a sada je otkrio i njegov naziv: „Žika mi je INSPIRACIJA“ (VIDEO)

Showmen, kako ga je nazvao stručni žiri, Slobodan Lukić pravo je osveženje na Grandovoj sceni. Ceo život bio je okružen ženama, te ne čudi što su mu podršku u revijalnom delu emisije „Nikad nije kasno“ pružile njegova izabranica Zorica i prijateljica Ana koje su nam otkrile kako su tekle njihove pripreme za nastup.

– Kao i svaka priprema i ova je bila sa nervozom, ali tako je to normalno. On je bio tvrdoglaviji i nervozniji (smeh). Sve smo spremali, ali ništa od tog nismo izveli. Sve je bilo spontano!- otkrila je Slobodanova ljubav.


Deo zasluga za njegov dosadašnji uspeh pripisuje upravo njoj, a za naš portal otkrili su ko je zadužen za odabir pesme kojom su se predstavili.

– Razmišljamo mi koju pesmu da pevamo i ona mi nabrojala nekoliko aktuelnih, a ja ja njoj kažem da mi izabere neku jednostavnu, kad ona meni odgovara „Slobodane, pa ovde imaš samo četiri reči“, tako da zahvaljujući njoj je ovo- ispričao nam je Lukić.


Muzika za njega nije samo profesija, već uživanje, ljubav budući da ga je ona spojila sa svojom voljenom, koja je inače bila njegova prva životna ljubav.

– Pre dvadeset sedam godina smo se upoznali, a Slobodan je počeo da svira pre trideset i tri godine, a danas zajedno nastupamo i pevamo- ispričali su za Grand Online.


Zoricina i Slobodanova ljubavna priča privukla je veliku pažnju još u prethodnom krugu takmičenja. Oni su definitivno pravi dokaz da nikada u životu nije kasno, budući da se nakon rastanka nisu sreli čitavih dvadeset i sedam godina sve do sada.

– Naša prijateljica napravila je film o našoj ljubavi , a mi bismo film nazvali „Nikad nije kasno“!- rekao je takmičar kroz smeh dodajući da mu je upravo Žikina emisija inspiracija za tu ideju.

Sve anegdote i zanimljive priče Slobodana Lukića obavezno pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović