Login/Registracija

NOVA GODINA joj donela ČUDA: “Mare je moj ČUDOTVORAC“

Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, danas se obeležava u svim domovima pravoslavinih vernika širom naše zemlje.

Među onima koji vole da ispoštuju tradiciju i običaje nalazi se i najpopularnija građanka Vrnjačke Banje i nekadašnja finalistkinja takmičenja “Nikad nije kasno“ Maja Marinković, koja je prethodni dan provela u krugu porodice kao što će biti slučaj i sa današnjim.

– Badnji dan i Božić su dva praznika kada uživamo u svom domu suprug, deca i ja. Nezaobilazne stvari su naravno unošenje badnjaka, izvlačenje parice iz česnice koju pravim, što izaziva posebnu radost kod dece. Juče je trpeza bila posna, uz voće i ostale stvari koje se iznose na Badnji dan a danas nešto drugačije i mrsno– rekla je Maja za Grand.Online i dodala da je pored ovoga najvažnije da je na okupu sa porodicom.

– Oni su za mene blagoslov i zahvalna sam što ih imam, tako da uživam u svakom danu sa njima– kaže pevačica i objašnjava da je zahvalna na još stvari, naročito onima koje su se dogodile u prethodnoj godini.

Nakon završetka takmičenja veterana, popularnost i obim posla u Majinom slučaju samo su se uvećali, ali nije ni sanjala da će se nakon nekog vremena naići na toliko važnih manifestacija i projekata. 

Osim nastupa koji je letos imala na čuvenom Karnevalu u Banji, Maju za doček srpske tačnije pravoslavne nove godine očekuje još jedan u svom gradu.

–   Očekuje me koncert na Trgu 13.01. kada će i uz Acu Lukasa, Vrnjčani dočekati pravoslavnu Novu godinu. Lukas je zvezda večeri. Pre njegovog nastupa biće dva nastupa a jedan od njih je moj– ponosno kaže Maja i najavaljuje dugo očekivanu pesmu u saradnji sa Sašom Miloševićem Maretom.

– On je čovek vrhunski autor, pesma se zove “Čuda“ i to je bila ljubav na prvo slušanje. Čudotvorac je Mare koji je kroz sjajan tekst i muziku apsolutno “pronašao“ moju dušu tako da ostaje da vidimo da li smo zaista uradili čuda– ispričala je ona za Grand.Online.

POGLEDAJTE I:

SVEČANO I U MIRU: Veterani pokazali prazničnu trpezu na Badnji dan, pa raznežili porodičnim fotografijama

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac