Login/Registracija

Noć za pamćenje u Kruševcu! Ekipa emisije ,,Nikad nije kasno“ i Tropiko bend dočekali novu godinu sa publikom! (VIDEO)

Kruševac je sinoć bio centar zbivanja povodom proslave srpske, nove godine koju su upriličili koncertom na trgu učesnici emisije ,,Nikad nije kasno“ i Tropiko bend.

Predvođeni Draganom, Katić, Žikom Jakšićem i orkestrom Ace Sofronijevića, koji su na samom početku poželeli dobrodošlicu svima, na scenu je prva izašla Zorica Nedeljković sa pesmom ,,Dobro jutro Šumadijo“. Nakon nje, Zoran Živanović Hose zapalio je masu najvećim hitom grupe Queen ,,Show must go on“ a masa je počela da đuska kada je nakon toga zapevao ,,Ljuljaj me nežno“ Olivera Mandića.

Prepuna energije, pridružila im se i Dobrila Čabrić koja sa svoje 92 godine ne prestaje da oduševljava publiku. Usledio je i koncert Tropiko benda koji je trajao skoro dva sata, a publika je u glas pevala njihove najveće hitove, od kojih se izdvojila pesma ,,Zauvek tvoj“.

Oko 23h Žika Jakšić je izašao na scenu, kako je na početku i obećao, pa priredio rock n roll spektakl uz pesme grupe ,,Ribja čorba“. Na red su došli i ostali učesnici emsiije ,,Nikad nije kasno“ pa je tako Lenče Kukić, pobednica prošle sezone sa duplom krunom, otpevala ,,Katerino mome“ , a Kale Dijamant pustio glas uz hitove Šabana Šaulića po kojima je ostao prepoznatljiv. Tačno u ponoć, članovi orkestra Ace Sofronijevića, Dragana Aleksić i Milan Simić, pevali su pesmu posvećenu ovom gradu ,,Odakle si sele“, a Dragana Katić je svima čestitala i poželela sve najbolje u novoj odini. Ringo Hamidović i Milutin Sretenović Sreta takođe su pevali Kruševljanima a koncert je zatvorila Nihada Kapetanović.

Za kraj smo razgovarali sa organizatorom kocerta Bobanom Gašićem, koji nam je otkrio kako je došao na ovu ideju. Oprostili smo se od ovog predivnog grada, nadamo se na kratko, uz tradicionalno kolo!

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac