Login/Registracija

NOĆ VELIČANSTVENIH: Pogledajte sve detalje FINALNE VEČERI (VIDEO)

Iza nas je spektakularan muzički vikend u kome su proglašeni pobednici emisije „Nikad Nije Kasno“.


Nakon lavovske borbe veterana koja je trajala deset meseci, u nedelju su neverovatni vokali zapevali poslednji put u zavšnici sezone, a publika i stručan žiri odlučivali su o favoritima.

Gromoglasnim aplauzom i ovacijama publika je pozdravila Draganu Katić i Žiku Jakšića koji je odmah uneo pozitivnu energiju u studio.

– Dragana i ja smo pričali o tome pre nego što je počela emisija. 2016. godine je ovde bilo prvo finale, baš u ovom studiju. Oko 280 emisija do sada, a za sedam godina je ovaj sjajan orkestar odsvirao preko 3000 fenomenalnih pesama. Zaista za ponos! Od početka nam je plan bio ljubav i nismo ga menjali. Ljubav je nosilac ove emisije– istakao je Jakšić na samom početku.


Nakon 12 veličanstvenih nastupa, zatvoreno je glasanje, a Dragana je ubrzo zatim i počela sa proglašavanjem pobednika.

U kategoriji Fejsbuk glasova trijumfovao je Dubravko Biondić Duba, koji je osvojio 27 855 vaših glasova.

Nakon proglašenja pobednika Fejsbuk glasanja usledilo je i proglašenje pobednika putem SMS glasova. Laskavu titulu pobednika poneo je Boban Canevski koji je osvojio čak 1892 vaša glasa.

Usledilo je glasanje od strane stručnog žirija, a o pobedniku odlučivalo je čak devetnaest pevača, a kada su se sabrali svi glasovi laskavu titulu poneo je Amer Čengić Čenga.


Uz neverovatnu atmosferu u studiju Čengi je pobedničku statuu dodelio premijer žirija Saša Milošević Mare.

– Hvala vam što ste i ove godine bili sa nama, a mi smo sigurno da ćemo u osmoj sezoni biti još bolji– poručila je Dragana Katić za sam kraj finalne večeri.

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: S. Čumić