Login/Registracija

NISU PEVAČI SAMO U KAFANI: Veterani zapevali i oduševili srpske glumce

Kažu da se umetnici prepoznaju, a u prilog tome svedoče pevači Zorica Akerman i Dejan Jeknić, nekadašnji učesnici šoua „Nikad nije kasno“, koji su se igrom slučaja spojili sa glumcima Narodnog pozorišta. 

Svemu je kumovala glumica Ljiljana Blagojević koja je Zorici ostavila karte za predstavu „Godine vrana“ Siniše Kovačevića, ali se niko od veterana nije nadao da će na kraju završiti sa glumcima i čuvenim Borom Dugićem slaveći lepotu življenja uz pesmu.

Naime, nakon odigrane predstave Kalina Kovačević i Hadži Nenad Maričić pozvali su veterane da im se pridruže u Klubu, a poneli lepom atmosferom Zorica i Dejan pokazali su svoje fantastično pevačko umeće, na koje niko nije ostao ravnodušan. 

Dejan je zapevao čuvenu „Ljiljanu“ Tome Zdravkovića, dok je Zorica na maestralan način izvela pesmu „Ti bi hteo pesmom da ti kažem“, čemu se se pridružili i naši glumci.

– Ma, predivno veče posle izuzetne predstave! To je kada pevači poklone pesmu ljudima sa dušom! Pesma uvek pronađe svoj put i ogreje srca, ona nas i spaja – istakla je Zorica nakon susreta koji će pamtiti do kraja života. 

Autor: I. Ankić