Login/Registracija

„NISAM IMAO HRABROSTI“ Pevač otkrio na šta se nije usuđivao, iako je godinama na estradi

Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari kao i u izboru pesama, retko kada je promašaje pravio i u stajlingu i odevnim kombinacijama, te godinama važi za jednog od najstilizovanijih pevača na našim prostorima.

03ad8f80ca6d3e44bf13c606ba32254aa2e1f99f

Pevač je sada otkrio kako mu polazi za rukom da uvek odabere odevnu kombinaciju koja je pun pogodak i koja uvek izmami samo pozitivne komentare i pohvale modnih stručnjaka.

– Kako nisam imao promašaja… Kao i devojaka, kao i prijatelja, tako i sakoa, košulja, imao sam promašaja milion, ali sa tom modom nisam imao mnogo promašaja zato što sam ja klasičar. Nisam imao mnogo želje, volje, a ni hrabrosti da isplivavam iz onoga što meni paše… Nisam tu bio čovek koji je tragao previše – ispričao je pevač u emisiji „Grand news“.

8d3cf8c3aca03f71069319c97e6edadc66a6f199

Iako je već dugi niz godina na estradnoj sceni i gotovo da  je nema onih koji nisu čuli za njega i njegove pesme, malo ko je znao kako je pravo ime ovog pevača. Ovaj sjajni pevač po rođenju dobio ime Hajrudi. Retko se predstavlja svojim pravim imenom i ne krije da ga i u kući svi zovu po nadimku.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić