Login/Registracija

Nikola Zekić OTKRIO NEPOZNATE DETALJE iz grupe „Legende“: „Mi smo kao VUKOVI“

Sa dolaskom Nikole Zekića u grupu legende, došlo je i do promene u muzičkom pravcu, pa su se bacili na saradnje sa kolegama i snimanju dueta, što raduje publiku.


Iako bi se mnogi plašili da se, kao novi članovi, neće pitati o odlukama vezanim za grupu, kod njih je situacija drugačija.

– Iznenadićete se, ali svako da svoje mišljenje i svoj glas i posle se zajednički dogovaramo. Stvarno smo ekipa, ja sam sada više od dve godine tu i potvrđujem da smo parlamentarni, i moje mišljenje se uvažava, poštujemo se kao braća, kao vukovi- rekao je za Grand News.


Danas, ponosno nosi titulu Nikola „Legende“, međutim priznaje da je bilo sumnji kada je trebao da ostavi pop karijeru i priključi se ovom timu.

– U početku sam se dvoumio kada sam dobio ponudu jer sam tada spremao svoj pop album, međutim Merima je bila na toj strani na kojoj sam doneo pravu odluku. To je privilegija, čast i zadovoljstvo biti pevač grupe „Legende“- tvrdei pevač.


Znamo da je leto pevačima uvek radna sezona, ali Nikola kaže da njegova porodica neće ispaštati.

– Nismo mi opterećeni kada ćemo stići na letovanje, mi estradni umetnici uvek smo u gužvi, tako da pričao sam sa svojom suprugom ako upadne neki termin super, ako ne ispunjavaćemo naše dane odlaskom na bazene, obilaskom manastira… Za sve ima i mesta i vremena- 

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić