Login/Registracija

Nikola OPSEDNUT EMISIJOM I DRAGANOM KATIĆ: “Ovakvu lepoticu ZEMLJA NEMA“

Nikola Masnikosa (66) iz Beograda po zanimanju auto limar sa servisom za kamione u Rušnju ceo život išao je tamo gde se majstoriše i peva.

Osim ljubavi prema alatu i mikrofonu, gaji i prema psima, pa se u njegovoj kući nalazi čak sedam rasnih kuca. Po prirodi je kako kaže veseljak, a omiljeni instrument harmoniku kupio je samo da bi sebi ispunio želju iako ne zna da je svira.

Jedan je od najvećih ljubitelja emisije “Nikad nije kasno“ i voditeljke Dragane Katić te vam je odmah jasan njegov motiv prijavljivanja.

Najveća želja mi je bila da se pojavim u ovoj emisiji. Šta god sam radio trčao sam kući nedeljom da gledam. A Dragana? Ona je moja opsesija, to je lepotica jedna kakvu nema zemlja– rekao je Nikola čim je stao na veliku scenu.

Mimu Karadžića posebno je dirnula priča o harmonici pa se prisetio i sebe u sličnoj situaciji– Držao sam jedan bar u Budvi i kupio klavir a ne znam ni da se nakašljem na njemu. Koristio je kao švedski sto, a posle su neke dame sedele za njim– našalio se glumac.

Nikola je za svoje prvo predstavljanje izabrao pesmu “Danijela“ koju je u originalu pevao Bora Drljača.

– Ovde je greh dodati bilo šta. Ovo je potpuno ludilo- rekao je Mima nakon odgledanog nastupa.

– Meni se koreografija jako dopala– rekla je Milica pa dodala- Gospodine toliko ste nam pozitivne energije preneli! Nama je bilo fenomenalno.

– Sjajna zabava, super pesma i ja volim kada ljudi pevaju ono što znaju i osećaju- bio je Maretov komentar

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac