Ovo je znak koji ste čekali: Prijavite se za novu sezonu „Nikad nije kasno“ i ostvarite svoje muzičke snove

Nikad nije kasno prijava

Ukoliko ste godinama maštali da pokažete svetu svoj talenat i razmišljali da li je pojavljivanje u emisiji „Nikad nije kasno“ za vas, ovo je znak da se prijavite za sledeću sezonu i date šansu ostvarenju svojih snova.

Iako je deveta sezona najemotivnijeg šoua u toku, pripreme za novu su uveliko počele.

Prijave za učesnike desete po redu sezone su otvorene, a ukoliko ste i vi talentovani za pevanje, ali ste do sad pevali samo u kupatilu, pravo je vreme da se prijavite za „Nikad nije kasno“ i iskoristite svoju šansu koju ste u mladosti propustili.

prijave nnk

Pravo na učešće imaju žene koje imaju 40 i više godina, dok je starosna granica za muškarce od 45 godina, pa na više.

Inače, prijave za najemotivniji šou traju 365 dana u godini, 24 sata, tako da za učešće u takmičenju možete da aplicirate kad god poželite.

prijave za nikad nije kasno

Procedura za prijavu je vrlo jednostavna, a u nastavku pogledajte kako da to i uradite.

Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt nikadnijekasno.tv, popunite formular, kao i da pošaljete video snimak ili link na kom možemo da čujemo kako pevateStručni tim Grand produkcije tokom cele godine vrši selekciju potencijalnih kandidata i kada dođe vreme za to, obaveštava ih o potencijalnom učešću- rekao je producent emisije Ivan Vukićević.

BONUS VIDEO- Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.