Glasanje nikad napetije, evo ko od njih troje za nijansu vodi u borbi za polufinale

KANDIDATI NNK SNIMANJE 18042024 FOTO MUNJA 5

Do finala ostao je još samo jedan korak, pa je tako borba u najemotivnijoj emisiji „Nikad nije kasno“ sve neizvesnija, a naši veterani svaki krug daju svoj maksimum.

Članovi žirija ove nedelje imali su maksimalno težak zadatak kada je trebalo da se odluče ko će proći dalje, a ko na Fejsbuk glasanje.

ipiccy image 37 2

Tijana Bošković, Marija Bilić i Stiven Kadrijević ove nedelje nalaze se na onlajn glasanju, a samo jedan od njih troje prolazi dalje.

Marija Bilić u ovom trenutku vodi sa 35, 6 odsto glasova, odmah iza nje je Stiven Kadrijević sa 34, 8 odsto glasova, dok je na trećem mestu Tijana Bošković sa 29, 6 odsto vaših glasova.

Untitled 1

Podsećamo vas da je glasanje otvoreno večeras do ponoći, a tada ćemo saznati ko od ova tri takmičara prolazi u polufinale devete sezone emisije „Nikad nije kasno“. Sve zavisi samo od vaših glasova, zato ne gubite vreme i podržite svog favorita glasom (OVDE)

BONUS VIDEO: Žika Jakšić ponovo provodadžija, ovako izgelda konkurs

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković