Login/Registracija

NIJE USPEO PUTINU DA PREDA RAKIJU IZ SRBIJE: Užički Supermen pešačio po Moskve, ali ga je VIŠA SILA vratila kući avionom (FOTO)

Milovan Milutinović (72) zvani užički Supermen, čovek neverovatne snage i vitalnosti, čelične volje i upornosti odvraćen je od svoje misije, koju je nazvao “Putinu u pohode”, a to je da prepešači od Užica do Moskve kako bi upoznao predsednika Rusije na Vojnoj paradi i predao mu dugočuvanu rakiju, koju je poneo čak iz Užica.

Iako je u Moskvu stigao pešaka i pre planiranog vremena, prošao razne zgode i nezgode na putu ka svom cilju, Supermen protiv više sile nije mogao.


Situacija u svetu sa korona virusom zaustavila ga je ispred kapije naše ambasade, koja ga je avionom vratila u rodnu Srbiju.

“Moja odiseja je završena ispred kapije naše ambasade u Moksvi. Vraćam se za Srbiju”, obavestio je Supermen svoje pratioce na društvenim mrežama, pa poručio:

“Cilj je ispunjen uz obećanje Lazanskog da će me pozvati u Moskvu kad se steknu uslovi. Pozdrav Srbiji i Užicu i svim prijateljima koji su me pratili”.


Podsetimo, Supermen je 15. februara peške krenuo put Moskve, a plan mu je bio da stigne do 9. maja, kada se u ruskoj prestonici održava Vojna parada. Želeo je da pred Rusima demontrira svoju snagu, upozna predsednika Rusije i pred mu rakiju koju je poneo čak iz Užica.

Inače, Milutin se već 50 godina bavi bodibildingom, Ginisov je rekorder i student Fakulteta za fizičko vaspitanje. U 69. godini upisao je DIF, zatim peške stigao u London na Olimpijske igre 2012. godine, a takmičio se i u šouu „Nikad nije kasno“.

Kakve sve planove ima u osmoj deceniji, otkrio nam je pre dve godine prilikom učešča u ovom popularnom takmičenju.

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić