Login/Registracija

Nije sve tako idealno: “TONULA SAM , PADALA U NESVEST“ (VIDEO)

Bojana Krstić je za svoje pojavljivanje u trećem krugu takmičenja “Nikad nije kasno“ odabrala jako težak repertoar koji izvode zaista oni najbolji pevači.

Iako je dokazala da je upravo zbog svojih pevačkih sposobnosti došla u ovaj šou, priznala je da je ipak uzela preveliki zalogaj kada je odlučila da peva pesmu Selion Dion “My heart will go on“, naslovnu numeru filma “Titanik“.


– Bila je preteška pesma zaista, ali ja sam htela, pošto se po prvi put susrećem sa televizijom, da vidim kako ću zvučati sa tako zahtevnom pesmom. Ja to kod kuće vežbam, na mikrofonu, pa karaoke, pa to kao nije tako loše, ni za televiziju, bar sam tako mislila– iskrena je bila Bojana.

Kada je žiri dao svoj sud o njenoj interpretaciji ove pesme, Žiki Jakšiću nije trebalo mnogo da stane u takmičarkinu odbranu, rečima “da je važno da brod nije potonuo“. Na sceni možda nije potonula, ali Bojana priznaje da u životu jeste i to nekoliko puta.


– Imala sam situacije kada je brod tonuo, ljudi su odlazili a ja sam se tresla kao u ledu. Ali to je to, izborila sam se i tu sam na čamcu– objasnila je kroz osmeh.

Osim ovog evergrin hita, Bojana je za treći krug navela i pesmu koju u originalu izvode Mirza Selimović i Ilma Karahmet “Mora da je ljubav“, a kada je produkcija oberučke prihvatila njen predlog, takmičarka se našla u nebranom grožđu.


– Pitala sam ih da li hoće da ja padnem u nesvest na sceni? I ništa, vežbala sam kući, bila uzbuđena, suprug me pita šta mi je, ja kažem da su me zvali i da pevam sa Mirzom. On pita: “Ko je Mirza?“, a ja kažem: “Uh, dobro je pa ne zna“– kroz smeh objašnjava ona.

I kada je konačno došao trenutak da upozna pa i zapeva sa Mirzom, Bojana je zaista mogla da padne u nesvest.


– Nemojte samo da mu kažete, ustvari kažite mu da sam pala u nesvest- simpatično je demonstrirala.
Foto: Munja/ Eli/ Luka,
Autor: T. Bogavac