Login/Registracija

NIJE LAKO Žika progovorio francuski, a onda takmičarki napravio PROBLEM: „Blokirao mi je telefon“ (VIDEO)

I ove nedelje družimo se u sjajnom raspoloženju i novogodišnjoj atmosferi vašeg omiljenog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“.

Uz savršeni spoj koji čine Dragana Katić i Žika Jakšić, tu je i stalni član žirija Saša Milošević Mare kome će društvo praviti Aleksandra Mladenović i Halid Muslimović.

I ovoga puta veterani su fascinirali svojim vokalima i sjajnim nastupima koje su pripremili. Raznoliki repertoar posebno je oduševio članove stručnog žirija, koji su sve vreme pevali u glas sa veteranima.

Jedna takmičarka posebno je nasmejala publiku kada je objasnila da telefon ne prestaje da joj zvoni od kada je Žika objavio konkurs sa ciljem da joj pronađe srodnu dušu.

– Ja moram samo da pomenem, posle prve emisije kada je Žika objavio i najavio konkurs meni je bukvalno blokirao telefon- nasmejala je kandidatkinja sve.

Da za ostvarenje snova i ciljeva nijedan put nije dugačak, dokazao je veteran koji je došao pravo iz Francuske na Grandovu scenu i pokazao svoje umeće čim je uzeo mikrofon u ruke.

Osim što je sve sjajno zabavio, uspeo je i da Žiku nauči po koju reč francuskog.

– Dobro veče! Ja sam srećan što sam ponovo ovde. Učim malo srpske, ali teško je- rekao je Francuz koji je takođe iznenadio budući da se potrudio da i Novu godinu našoj sjajnoj publici čestita na srpskom jeziku.

Za takmičarku sjajnog glasa i energije kažu da mnogo voli da priča, a Halid Muslimović imao je samo jedan savet za nju.

– Samo ti pričaj, a ovo što kažu da mnogo pričaš, ma nikad niko ne priča puno. To je sve energija i snaga- savetovao je pevač, a njen odgovor je bio izuzetno simpatičan.

– Sve u životu što volim ja to i radim- našalila se veteranka i nasmejala sve.

Mnogo toga vas čeka sutra od 21 čas, a mi vam dajemo mogućnost da zavirite samo u delić dešavanja! Vidimo se!

……

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović