Login/Registracija

NIJE LAKO: Pevač u najgore vreme podigao kredit i otvorio restoran, podržalo ga pola estrade

Muhameda Nalića upoznali smo ga kao vrsnog pevača i finalistu šoua „Nikad nije kasno“ pred kojim je već bila bogata festivalska karijera. Međutim, umesto da nastavi da ulaže u muzičku karijeru, ovaj tuzlanski pevač rešio je da sav zarađeni novac uloži u restoran brze hrane. 

Kako kaže u razgovoru za naš portal, Tuzla ga je već znala kao dobrog pevača i zabavljača, te je želeo da se pokaže i kao dobar ugostitelj. Na ovaj potez odlučio se u najgore vreme, pa je u jednom trenutku morao da zatraži pomoć. 

– Fast food pod nazivom „Ha – ha“ otvorio sam pre godinu i po dana, u najgore moguće vreme korone. Digao sam kredit, jer je zaista bilo dosta ulaganja, a i u vreme buktanja virusa je baš loše išlo –kaže na početku razgovora novopečeni ugostitelj i ističe da je sad zadovoljan kako biznis cveta.

– Dobro je krenulo, da ne ureknemo (smeh). Narod je konačno malo živnuo, nakon svega što se u poslednjih godinu i po dana dešavalo zbog pandemije. Raja u Tuzli je zadovoljna proizvodima, jer su prepoznali kvalitet i sad je to već poznato ime u gradu. Mogu vam reći da se za sad najbolje prodaju hamburgeri, sednviči, šiš ćevap – priča Hame koji je podršku za novi biznis dobio kako od svojih sugrađana, tako i od dobro poznatih i proslavljenih muzičara. 

Nedavno je njegov lokal posetio i Halid Muslimović, a kako kaže, imao je čast da ugosti i Osmana Hadžića i druge kolege koji se za Nalićevu uspomenu obavezno fotkaju ispred lokala.  

– Kad dođe neko poznat u Tuzlu, naravno da svrati kod mene da me pozdravi. Evo, pozivamo sve sa Granda da dođu da probaju naše specijalitete i da se slikaju ispred (smeh). Naravno, šalim se, ali poziv svakako stoji – kaže pevač kojeg vedar duh nije napustio, uprkos teškom životnom periodu u kome su do nedavno znog pandemije bili i muzičari i ugostitelji.

– Trudim se i borim, naravno od muzike ne odustajem. Planiram da se pojavim na nekoliko festivala, jer to najviše volim, ali o tom po tom. Verujem da će biti sve ok, jer sam pozitivan, što je najvažnije, bez obzira na sve što nas je do nedavno snašla – završava Hame i poziva sve dobre ljude da ako su u Tuzli, obavezno posete njegov fast food. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić