Login/Registracija

Nije bilo SUĐENO: Pre osam godina finalistkinja je bila deo DRUGOG TAKMIČENJA

Finalistkinja minule sezone takmičenja “Nikad nije kasno“ Vesna Damnjanović celog života gaji ljubav prema muzici. Međutim, u pevačke vode pustila se tek nakon stresnog razvoda na nagovor majke, koja joj je najveća podrška u životu.

Majka se tada u njeno ime javila na oglas lokalnog benda koji je tražio pevačicu, i tako svom detetu počela da krči put ka sreći i boljem sutra. Takođe, ona ju je prijavila i za učešće u šou veterana, a pre osam godina bila je i glavni krivac za Vesnino pojavljivanje u drugom takmičenju.

– Prijavila me je 2014. godine u “Zvezde Granda“. Tada nisam otišla dalje od prvog kruga, ali dobro. Očigledno tada nije bilo moje vreme– rekla je Vesna.

Ideja da bude u “Zvezdama Granda“ tada joj se izuzetno dopala, a prema takmičenju u kome se proslavila imala je određenu dozu predrasuda.

– Nekako mi se čini da je u prvim sezonama “Nikad nije kasno“ bilo mnogo starijih ljudi, i mislila sam da nije za mene. Međutim, onda sma videla da je starosna granica za žene 40 godina. I onda me je mama na gurku poterala da se prijavim. Nisam se ničemu nadala a kada su me pozvali da uradim profil, šokirala sam se- otkrila je Damnjanovićeva.

Poziv producenta protumačila je kao neslanu šalu svojih najbližih, a kada je nekoliko trenutaka kasnije shvatila o čemu se radi, zanemela je.

– Posle toga sam išla u prodavnicu i sećam se da su mi se noge tresle od uzbuđenja- prisetila se ona.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac