Login/Registracija

Nevres Hadžić otpevao sevdalinku koju je čak i Haris Džinović učio Majkla Džeksona da peva (VIDEO)

Slavuj iz Srebrenika, kako Nevresa Hadžića zovu, ne veliko iznenađenje i oduševljenje počastio je svoju publiku pravom muzičkom poslasticom – starom narodnom sevdalinkom koja vodi poreklo iz Banja Luke.

Čuveni sevdah “Put putuje Latif –aga” Nevres je uživo izveo u pratnji benda “Ritam noći”, a budući da je veoma zahtevna za pevanje, nekadašnji pobednik šoua “Nikad nije kasno” oduševio je sve i pokupio pozitivne komentare.


Inače, ovu poznatu sevdalinku je jednom prilikom u Sen Tropeu naš proslavljeni pevač Haris Džinović lično učio Majkla Džeksona da peva, ali kako je jednom prilikom izjavio, slavni pevač “nije mogao da je savlada”.

„Imali smo sedeljku, kad me je nazvao jedan prijatelj, pita me – imaš li vina kod kuće? Rekoh – imam. Kaže – jel’ možemo doći, ima nas 15-ak, bili smo u diskoteci, tu je i Džordž Majkl… Rekoh mu, dođite“.

„Kad su došli, mi smo već bili u ‘štimungu’ i znam tačno da sam pevao ‘Put putuje Latif-aga’. To se Džordžu Majklu jako svidelo, tražio je stalno da pevamo ponovo i ponovo. Probao je i on, naravno, ko’ zakovan za dno mora ne može pomaknuti“, ispričao je u jednom intervjuu Džinović.

Poslušajte kako je Nevres doneo čuvenu sevdalinku.

https://youtube.com/watch?v=0M4Gz2m1pcM
Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić