Login/Registracija

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA Jelene i Ivana: Zbog NJIH SU RASKINULI, a danas SLAVE LJUBAV

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić već jedanaest godina uživaju u ljubavi, a pevačica često ističe da je imala sreću da pronađe svoju srordnu dušu. Uprkos brojnim preprekama na koje su nailazili, s obzirom da su oboje javne ličnosti, par danas slavi pobedu svoje ljubavi koja je počela potpuno spontano.

– Upoznali smo se na Đurđevim stupovima, snimao se jedan humanitarni spot. Tu je bilo naše zvanični upoznavanje, iako Ivan kaže da me je do tada upoznao tri puta, ali ja se nisam sećala (smeh). Uvek je bila neka gužva i bili smo na „zdravo“. Međutim tada smo baš snimali kadrove zajedno, ali se nismo tu zaljubili. Prošlo je čak godinu ipo dana do momenta kada smo započeli vezu- prisetila se Jelena.

Temelj prave ljubavi i skladnog braka su prijatesljki i otvoren odnos koji je par izgradio tokom druženja. Poput pravog beogradskog mangupa, Bosiljčić  je koristio svaku priliku da se nenametljivo udvara pevačici, čega se i danas seća sa osmehom.

– Nekako se samo od sebe desilo, zvezde su se poklopile- istakla je pevačica i dodala da nikada nije bila brzopleta, ali je sce preovladalo.

– Ja toliko analiziram stvari do tančina. Pitam se uvek kako je to tako i zašto. Ta kontrola me ubi! Takva sam i u ljubavi. Kada smo počeli da se zabavljamo on je odmah predložio da se uzmemo, ali meni nije bilo jasno kako sve to može tako brzo. Čak nekoliko godina mi je trebalo da shvatim da on to ozbijno misli- priznala je Jelena.

Malo ko zna da su pevačica i popularni glumac u jednom momentu odlučili da stave tačku na svoju romansu, a nakon kratkog predaha shvatili da su jedno za drugo i ubrzo svoju ljubav nastavili kao da se nikada i ništa nije dogodilo.

– To se tako dešava, razumeju me parovi. Može da dođe do razdvajanja i mimoilaženja, ali kada su prave stvari u pitanju čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje- objasnila je u emisiji „Iz profila“, a kako je svojevremeno priznala za njihov raskid jednim delom bio je kriv pritisak medija sa kojim nije mogla da se nosi.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović