Login/Registracija

NEVEROVATAN GEST: Šerif Konjević je celu imovinu prepisao ovoj ženi

Pevač Šerif Konjević ima karijeru dugu nekoliko decenija, a i bezbroj hitova zahvaljujući kojima je zaradio veliko bogatstvo, koje je, kako je sada priznao, prepisao jednoj ženi.

On je veliku popularnost je dostigao numerama „Pusti me već jednom“, „Koliko plavo nebo je“, „Vijenčanica“, a nije nepoznanica i da je najveći bakšiš zarađivao upravo tim pesmama.


Bogatstvo i imovinu koju je stekao tokom dugogodišnje karijere Konjević je prepisao ženi koju najviše voli – svojoj supruzi Kaniti. 

-Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – rekao je pevač u emisiji „Sceniranje“ i  dodao da je ona ta koja vodi brigu o svemu:


– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – priznao je Konjević.

S obzirom na to da je Konjević jednom prilikom za domaće medije izjavio da je samo od jednog nastupa zaradio za stan, a kako važi za jednog od pevača koji nosi titulu kralja bakšiša, njegovoj ženi ostaje ogromno bogatstvo.

Podsetimo, pre Kanite pevač je imao još jedan brak. On je bio oženjen Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković