Login/Registracija

Nevena Božović UGOSTILA Novaka Đokovića u Budvi: „To je prijateljstvo iz detinjstva“

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde će u opštini Budva dobiti nagradu za počasnog građanina.

Naime, kako prenose domaći mediji njega je ugostio Nikola Ivanović, suprug pevačice Nevene Božović, koji je inače njegov prijatelj iz detinjstva.

Poznato je da Nikola u centru Budve poseduje hotel u kom čak i on živi sa suprugom Nevenom i ćerkicom Ankom, a sada su ugostili i najboljeg tenisera.

– Novak i Nikola su drugari iz detinjstva, malo je poznato da su veoma bliski. Iako se retko viđaju, njih dvojica su ranije dosta izlazili, putovali i družili se, a sada je bilo logično da će Đoković odsesti kod njega. Novak je sinoć doputovao u Budvu, gde je najpre bio na večeri kod gradonačelnika Budve, Marka Bata Carevića. Nakon toga Nevena i Nikola su ga ugostili- izjavio je izvor za Informer.

Vest koja je kao bomba odjeknula ne samo u regionu već i celom svetu o zabrani Novaka da učestvuje na Otvorenom prvenstvu Australije, pogodila je i mnoge javne ličnosti koje su javno iznele svoje mišljenje o ovom slučaju.

– Sada verovatno tajno slave njegove kolege koje igraju na Australian „zatvorenom“ turniru, jer „otvoren“ nije sigurno. Ovo vam je jedina šansa da možda pobedite, zato ste i ćutali. Kakva sramota! – napisala je Milica Pavlović svojevremeno. 

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić