Login/Registracija

NESVAKIDAŠNJA PRIČA: Posle 44 godine, Ankin muž KONAČNO PRONAŠAO BRATA (VIDEO)

Životna priča, kao ni moćan vokal Anke Pecnik, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a u drugom krugu takmičenja „Nikad Nije Kasno“ još jednom je pokazala svoj vanserijski talenat.

488593facd53d3ec7046eb8d95ec897921d9510e

Pregršt pozitivnih komentara koje je dobila nakon prvog pojavljivanja, dali su joj vetar u leđa i novu unutrašnju snagu.

–  U meni se to nešto sada probudilo, što nije bilo do sada. Ne mogu da opišem šta je. Sklopile su se neke kockice i sa mojim suprugom i sa njegovom familijom i sa njegovim sada bratom što smo našli. Došlo je vreme da se nešto sklopi i da krenemo možda od nule novi život, novi početak-  ispričala je Anka za Grand.Online.

82e8f1c593fea516ef4ebd1731d7d816c03e0be5

U međuvremenu je svojoj životnoj priči, dodala novo poglavlje koje je usrećilo celu njenu porodicu, a posebno njenog supruga koji je nakon više od četrdeset godina pronašao svog brata.

– To se desilo sasvim slučajno. On je poželeo da ide u Zvečansku gde je odrastao i tamo smo dobili samo mesto boravka gde je tada boravio i ime i prezime. Ja sam insistirala da zaista odemo, on je imao i strah jer je stalo pričao kako ima rupu jer mu fali njegova familija. 

Rekla sam da idemo i da ćemo ga naći ne znam kako i da će imati svoju familiju pored nas. Posle 44 godine, pronašli smo njegovog rođenog brata koji izgleda kao da su blizanci, a nisu što je fascinantno, ali zaista prelepo– podelila je divne vesti takmičarka .

a3331684a5b19ace56b8690ffb35b5b9aa635e54

Svojom upečatljivom pričom ostavila j eutisak na moge, a nas je zanimalo da li je razmišljala o tome da napiše knjigu ili snimi film o svom životu.

– Godinama maštam o tome. Zaista je sve specifično i ništa nije namešteno priča ide još uvek dalje– iskrena je bila Anka čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić