Login/Registracija

Nema podršku rodbine i ide glavom kroz zid! „Teško je imati devojku pevačicu“

Večerašnju emisiju otvorila je Jadranka Kalinić (44) iz Beograda pesmom „Zbog tebe“ Hanke Paldum.

Ime je dobila po Jadranki Stojaković, a prve muzičke korake napravila je još u detinjstvu pevajući u horu. Iako muzički posao nije bio njen prvobitan poziv, usled sankcija i siromašnog života ipak se upustila u taj svet.

-Niko od moje rodbine ne podržava moj posao. Jako je teško da imate devojku koja je pevačica, i zbog toga sam izgubila mnoge veze. Želim da ostavim neki trag, a muzika mi je mnogo dala i spasila me je u najtežim trenucima – priznala je takmičarka.

d668e25517a29ba7f3b30effdada32da2333bf36

Uprkos teškim momentima i manjku podrške, oslonac je ipak pronašla u voljenoj osobi -momku Ivanu koji je i večeras bio prisutan, a ujedno je i zaslužan za njeno prijavljivanje u emisiju. Kroz razgovor sa Žikom saznali smo kako bi on u budućnosti voleo da vidi sebe u žiriju „Nikad nije kasno“, a ta želja mu je ubrzo ispunjena kada je Mare odlučio da mu ustupi svoju stolicu.

– Pošto ja svoj madat koristim najbolje kako znam, ali večeras mislim da ću ga iskoristiti baš kako treba, pa ću tvom dragom ispuniti želju i zamenićemo mesta za ovu pesmu – rekao je predsednik žirija. 

49d32d9e1cb99760d5c1258e60a97a1984f6924e

Nakon otpevane pesme, počasni član žirija, Jadrankin momak Ivan, rekao je da je moglo bolje ali da je svakako jako dobro. Ženski deo žirija se složio da je imala malih greškica u pevanju, ali da je svojom energijom učinila da se one zaborave.

Na samom kraju Mare se nadovezao na Jadrankinu izjavu da je teško pratiti pevačicu.

– Teško je pratiti samo lošu pevačicu, a tebe je lako pratiti – zaključio je Milošević.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: S. Čumić