Login/Registracija

“NEKO ĆE SE KAJATI, ALI TO NEĆU BITI JA“ Milko ne odustaje od dueta sa poznatom pevačicom (VIDEO)

Nesuđeni fudbaler i zakleti roker Đorđe Popović Milko nakon prvog pojavljivanja u šou veterana pobrao je sve simpatije publike a naročito su ga obradovali sugrađani koji na njega reaguju drugačije nego pre.

Tokom emisije “Nikad nije kasno“ ispričao je da ga pojedini već čašćavaju pićem, hranom i garderobom, ali i da od sramote iz kuće nije izlazio par dana.

Ipak, ne krije da je sva ta pažnja počela pomalo i da mu prija.

– Stvarno je lepo  kad čitav život sanjaš neki san i sad ga polako oživljavaš. Najbitnije je da ljudima pružim svoje srce i dušu, kroz pesmu naravno- rekao je Milko za naš portal.

U revijalnom delu takmičenja zapevao je sa prijateljicom, tačnije suprugom svog dobrog druga, sa kojom se već oprobao na takozvanim tezgama. Međutim, muzički pravci potpuno im se razlikuju te saradnja nije bila dugoročna.

– Narodnjačka tezga je bila u pitanju, znam i to da pevam, ali nisam onaj klasični. Više mi leže Džej, Aco Pejović i Toma nego recimo Šaban– kaže takmičar.

 A da li smatra da će cene tezgi biti veće nakon učešća u ovom takmičenju, Milko odgovara- Sa ovim bendom sa kojim radim pank, rok cena je takva kakva jeste. Možda u Sloveniji, Hrvatskoj, a ovde? Teško– iskren je bio Milko.

Pored poslova koji mu donose novac, Đorđe se bavi i pisanjem autorskih pesama, a kako je već ranije ispričao, duet koji želi da snimi sa Jelenom Karleušom, odavno je spreman.

– To je strašan duet. Neko će se kajati, ja se sigurno kajati neću. Hoće li ili ne to je njena lična stvar, neću nikoga prisiljavati. Pesma nije ni narodna ni rok već pop, baš naš fazon- rekao je Đorđe.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac