Nekada ljute PROTIVNICE, danas prijateljice! Dobrila je izbacila iz finala, sad priznaje: „Ne mogu to da opišem“

Pre samo tri godine Barbara Jakovleska i Dobrila Čabrić delile su scenu šoua „Nikad nije kasno“, bile ljute protivnice koje su se borile se za prolazak u finale takmičenja. Ali umesto rivalstva između ove dve Makedonke rodilo se prijateljstvo, za koje Barbara danas tvrdi da je neraskidivo. 

– Rečima ne mogu da opišem ljubav i poštovanje koje osećam prema Dobrili. To je jedna neverovatna žena, sa neverovatnom energijom i životnim iskustvom. Eto, ’emisija Nikad nije kasno’ nas je spojila u duelu i to prijateljstvo traje i danas. Mnogo mi znače naši susreti i razgovori, kao i njeni saveti, pogoto kada je reč o životu i muzici, budući da ima ogromno iskustvo u svim poljima – kaže Barbara za Grand Online i dodaje da je Dobrila imala tu čast da prva čuje njenu novu pesmu kojom će se 10. septembra takmičiti na Ohridskom festivalu.

162b3a1ca1c4e6c9359ef25fc75dae2358378da7

– Snimila sam pop -folk numeru, inače radio je Dobrilin i moj prijatelj i saradnik Cane Petrov. Naravno, prvo sam tražila sud od moje drage Dobi koja je rekla da je pesma pun pogodatak – pohvalila se pevačica.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić