Nedim ili Jadranka? Vi odlučujete ko prolazi dalje!

I u ovoj emisiji takmičari su dali sve od sebe da osvoje žiri, koji su činili Saša Milošević- Mare, Amar Gile i Neda Ukraden, i plasiraju se u naredno kolo šoua „Nikad nije kasno“.

Kandidati su se žestoko borili, a žiriju nikako nije bilo lako da donese odluku te su nijanse presudile.

Jadranka Kalinić, oduvek je osećala da je muzika njen poziv međutim usled izostanka podrške porodice kasno se upustila u pevačke vode. Danas, njena najveća podrška je momak,a ona je u više navrata isticala kako je muzika spasila uteškim trenucima, a iako nije htela da igra na kartu sažaljenja bol za izgubljenim detetom preživela zahvaljujući muzici.

3ff405a3de385307ebd2020725bc9efd9a1e18cd

Nedim Mujkanović Neno,  u kafanski život ušao je da pobegne od teških, fizičkih poslova koje je radio, kako bi olakšao i sebi i porodici koju je izdržavao.

Kako Jadranka i Nedim nisu uspeli da se plasiraju direktno u četvrto kolo, publika ima priliku da jednog od njih izglasa i pošalje u nastavak takmičenja.

Na vama je da date glas svom favoritu (OVDE) i odlučite koji kandidat će se naći u četvrtom krugu emisije “Nikad nije kasno“. Glasanje zatvaramo u utorak u ponoć!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić