Login/Registracija

Neda Ukraden iskrena: „Postala sam PERSONA NON GRATA i predmet mržnje! Crtali su mi mete“

Nedavno smo pisali da Neda Ukraden planira da izda knjigu o svom životu i karijeri. Budući da je imala buran i turbulentan život, pevačica kaže da će tu biti mnogo materijala, te da će knjiga verovatno imati dva dela.

– Radim taj svoj rad koji zapravo ne može stati u jednu knjigu već će biti u dve. Jedna do izbijanja rata 1992., a druga od pomenute godine. Ne zna se šta je i lepše i tužnije i tragičnije i dramatičnije. Biće zanimljivih detalja i događaja. Sad tek kad sam počela to da otkopavam, to je more  predivnih koncerata, festivala, nastupa, ono što čitava generacija mladih ljudi to ni ne zna – istakla je Neda.

Pevačica ističe da će ovo biti hronologija scene, estrade i koncerata, ali i osvrt na teške dane njene mladosti.

– Ja sam neko ko je ostao bez svog doma, i neko ko je imao najveća jugoslovenska priznanja estradna, koncertna, republička, nagrade sve moguće koje postoje. A opet sam postala negde persona non grata, nečiji predmet mržnje, neko kome su crtali mete, ali smatrala sam da ljubav i pesma moraju biti moja vodilja, i tako je i bilo. Ona je meni bila lek i terapija za sve – navodi ona za „Grand news“.

Imajući u vidu svoju dugogodišnju karijeru, pevačica ne sumnja da će njeni obožavatelji jedva dočekati kako prvu, tako i drugu krnjigu.

POGLEDAJTE I:

Neda Ukraden objavila fotku iz detinjstva, pa emotivnom porukom rastužila mnoge

Foto: A. Damnjanović,
Autor: K. Stanković