NE ZOVU GA DŽABA ČOLA 2: Mirza Selimović RASTURIO Čolićev hit (VIDEO)

Za njega kažu da je naslednik Zdravka Čolića i mnogo puta ispostavilo se da nadimak Čola 2 nije slučajan. Pobedom u osmoj sezoni „Zvezda Granda“ Mirza Selimović postao je jedan od najboljih pevača koje je ovo takmičenje iznedrio, a kasnije je svojim maestralnim pesmama dodatno osigurao svoje mesto na estradi. 

8a76508e5273bbef3f4a6b4c9b566ca3ebc7329b

Danas glas ovog talentovanog i skromnog momka iz Srebrenika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a tokom ovonedeljnog gostovanja u emisiji „Nikad nije kasno“ uživo izvođenjem pesme „Prava stvar“ svog idola ponovo je izazvao lavinu emocija i komentara da je zaista jedan od najraskošnih glasova na našim prostorima. 

– Peva Mirza, pa rastura – konstatovao je Žika Jakšić tokom Mirzinog nastupa, dok je Dragana Katić dodala da je s godinama sve bolji i bolji. 

– Sad je sazreo u pravog pevača, izgradio se – zaključio je Jakšić. 

……

Inače, Mirza nikad nije krio da mu je Zdravko Čolić uzor, a i sam pevač odao je priznanje ovom mladom i perpektivnom momku iz Srebrenika. 

– On je kvalitetan pevač i pobedio je u „Zvezdama Granda“ zahvaljujući glasovima publike, što je namerodavnije. Želim mu svu sreću – izjavio je svojevremeno Čola. 

6c0661b0abf9a750154ff33e78ca8dd45f0d7805

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić