Login/Registracija

NE DA SE NEDA! Pevačica raspametila fotkom u kupaćem

Od kad je kročila na estradnu scenu Neda Ukraden važila je za jednu od najlepših žena Jugoslavije, a tu titulu uspešno je zadržala i na pragu osme decenije. 

Da i u 71. godini vodi računa o svom zdravlju i telu dokazala je fotografijom u kupaćem koju je podelila sa fanovima, a kojom pokazuje da joj godine ne mogu ništa.


„Jedna od najlepših žena Jugoslavije“, „Lavica u svakom pogledu“, „Ne daj se generacijo“, „Imate savršeno telo“, nizali su se komentari ispod Nedine fotke iz Lepetana odakle se na Instagramu javila u top kupaćem, sa šeširom na glavi i naočarima za sunce. 

Ono što je svima privuklo pažnju jeste crveni karmin, te su mnogi prokomentarisali da uprskos godinama i dalje važi za pravu damu. 

Pored toga što je jedna od negovanijh žena, Neda važi i za jednu od najobrazovanijih na estradi. Nedavno je za Grand otkrila koliko su joj diplome dva fakulteta pomogle u bavljenju estradnim poslom.

– Ja da nisam htela da se školujem ne bih se školovala, nije mene niko tukao po ušima. U svakom slučaju svakom savetujem da koliko god može nauči što više stvari u životu i za svoje lično obrazovanje, ali i za profesiju, jer stalno moraš učiti, mora čovek biti apdejtovan. Ali nije škola samo skup znanja, to je malo i treniranje duha, discipline i podizanje tog intelekta. U svakom slučaju mislim da je mnogo bolje biti obrazovan, nego neobrazovan – objasnila je Neda i istakla da je zbog lepote često bila žrtva ucenjivanja na početku muzičke karijere, što možete da pogledate u nastavku.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić