Naslednik Ace Pejovića se pojavio u „Nikad nije kasno“, Nenad Manojlović u šoku: „Da zažmurim mislio bih da je on“ (VIDEO)

Počelo je odbrojavanje do nedelje i nove epizode „Nikad nije kasno“, koju će svojim prisustvom uveličati Neda Ukraden i Nenad Manojlović koji će pred sobom imati težak zadatak, a ceo studio će ostati u šoku kada čuje naslednika Ace Pejovića.

zika jaksic promon nnk

Domaćin, Žika Jakšić, ovog puta odlučio je da emisija počne pesmom, zbog čega je otvaranje prepustio Nedi Ukraden u svom stilu zablistala i podigla ceo studio na noge.

Dobro veče dragi judi, gledajte kakva je mačka ovde na sceni, Nedo kraljice– pohvalio je Jakšić.

nenad manojlovic promo nnk

I ove nedelje nastavljamo sa upoznavanjem novih kandidata koji su odlučili da se pojave ne velikoj Grandovoj sceni i ostvare svoje muzičke snove, a jedan od njih je očarao Nešu Manojlovića koji nije mogao da veruje šta čuje.

Da sam zažmurio rekao bih da je ovde Aco Pejović – oduševljeno je rekao pevač, a ništa manje fascinirana nije bila ni Ukradenova.

ned aukraden pr

Večeras si odabrao pesmu koju jedva čekam da čujem– sa osmehom je poručila pevačica.

mare promo nnk

Mnogim kandidatima pevanje je strast i velika ljubav dok se primarno bave različitim zanimanjima.

Haus majstor preko nedelje, a haos praviš vikendom– našalio se na njegov račun predsednik žirija, a šta vas čeka u nedelju od 21 čas saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Šerif Konjević splet pesama- Live:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić