Login/Registracija

Nakon magičnog finala, oglasila se Mima Bažalac: „Ja sam pobedila“

Iako je prošlo tri dana od spektakularnog finala šoua „Nikad nije kasno“ u kom je trijumfovala Bojana Barjakterević, utisci se još uvek nisu slegli. Na društvenim mrežama i dalje se dele snimci magične završnice šestog serijala, ali i zahvalnost za podršku koju su finalisti dobijali tokom takmičenja. 

Međutim, finalistkinja Mima Bažalac još uvek, kako kaže, ne može da dođe k sebi, a sve zbog poruka koje joj i dalje stižu. 

Od juče pokusavam da sastavim nešto pametno da vam se zahvalim ali svega, osim neke pameti, sada ima u mojoj glavi. Srce mi je prepuno, presrećna sam i naravno da sam pobedila. Moja pobeda je u drugim kategorijama, za mene najbitnijim. Prvo da se zahvalim mojoj deci, mojoj divnoj sestri, mojoj ljubavi, celoj mojoj porodici. Beskrajno hvala i Grand produckiji i emisiji „Nikad nije kasno“, Žiki Jakšiću, Ivanu Vukićeviću Ivketu na prilici da se pojavim u ovoj divnoj emisiji i ostvarim svoj san – oglasila se Mima i dodala da je učešćem u emisiji dobila najvažniju nagradu  – prijateljstvo sa brojnim učesnicima takmičenja poput Mirjane Bajčetić, Jasne Bošnjaković, Dragana Mirkovića i Zorice Erić. 

 Čestitam od srca našoj Bojana Barjaktarević i veliki pozdrav svim takmičarima. Volim vas sve puno i idemo dalje – poručila je Mima. 


Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić