Login/Registracija

Nakon finala SVE SE PROMENILO! Pevač posetio tri najpopularnije destinacije a RAZLOG JE FENOMENALAN! (VIDEO)

Finalista pete sezone takmičenja veterana “Nikad nije kasno“, Saša Milovanović Šasi, od završetka takmičenja, baš nije gubio vreme!

Smanjen obim posla i nastupa, koji su godinama bili njegova svakodnevnica, doneli su mu više vremena da se posveti novoj pesmi i spotu.

Tačno mesec dana nakon finala, Šasi je izbacio numeru “Zlatiborski uranci“, na kojoj je radio Toma Tomašević, a veličanstveni kadrovi za spot rađeni su na tri najpopularnije destinacije u Srbiji- Zlatiboru, Tari i Kopaoniku.

Iako se u pesmi pominje Zlatobor, Kopaonik je ipak Šasiju najdraži- Na Kopaoniku radim već sedam godina, a ovim spotom sam hteo da stavim akcenat na prirodne lepote naše zemlje. Ne bavim se zimskim sportovima nažalost. Ovo je trebalo da mi bude osma sezona na toj planini ali nažalost ništa. Planirao sam i promociju pesme za 28.novembar u hotelu “Mount“ ali čekamo bolje dane. Ako sve bude kako treba onda na proleće. 

Na pitanje da li očekuje uspeh ove pesme, Šasi ostaje skroman kao i tokom celog takmičenja- Ne znam, nije da ne očekujem uspeh. Ali sam uvek bio takav, nekom je to bilo simpatično što sam skroman. Nakon finala su se promenile neke stvari. Mislim, kada si na televiziji skoro godinu dana, ne može da bude loše. Ali ja sam uvek imao dosta posla– iskren je Šasi.

Od kolega sa kojima se čuje nakon finala, pevač jednog posebno izdvaja- Vladimir Vještić. Sa njim sam stalno, bili smo i tokom takmičenja i ostalo je tako. A sa Vladom bih uradio duet vrlo rado. On je divan čovek i super pevač, i to samo može da mi imponuje- završava priču Saša Milovanović.

POGLEDAJTE CEO INTERVJU

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac