Login/Registracija

Nakon 7 godina i raskida saradnje u NIKAD NIJE KASNO, Sofra se oglasio i jednim gestom rekao sve

Nakon divne sedmogodišnje saradnje orkestra Aleksandra Sofronijevića i emisije „Nikad nije kasno“, došlo je vreme da priliku u najgledanijem šouu dobiju novi, talentovani momci koji će od nove sezone pratiti veterane na sceni.

Iako su neki na ovu vest reagovali sa razočarenjem zbog navike da slušaju stari orkestar, drugi ipak drže devizu Žike Jakšića da treba dati priliku novim i mladim umetnicima, o čemu je na prvom snimanju govorio za Grand Online.

– Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili. Međutim, oni su stasali i prevazišli ovu formu, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar „Nikad nije kasno“, to su mladi momci o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji- rekao je Žika, a sad se oglasio i Sofronijević koji je jednim gestom na setu oduševio stare saradnike i prijatelje. 

Naime, na Grandovu adresu stigla je torta kojom se Sofra zahvalio ekipi emisije za sedmogodišnju saradnju i druženje kroz najemotivniji šou, a koja nosi i specijalnu poruku. 

– Hvala za sedam divnih godina „Nikad nije kasno“. Voli vas vaš Sofra! Srećno i uzdravlje piše na torti kojom je poželeo sreću u novoj sezoni, čime je oduševio kompletnu ekupu na snimanju, posebno Žiku, Mareta i Draganu.

Ekipa portala Grand Online, kao i emisije „Nikad nije kasno“ se takođe zahvaljuje Sofri na sedam prelepih godina druženja i saradnje i želi mu puno sreće u daljem radu. 

Foto: T. Bogavac/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić