Login/Registracija

Najveći KAFANSKI HITOVI novijeg datuma (VIDEO)

Kraj je radne nedelje, zato je pravo vreme da se pripremimo za najveće boemsko utočište– kafanu. A kako drugačije nego kafanskim podsetnikom!

Nedavno smo pisali o najvećim kafanskim hitovima svih vremena, a sad je došlo vreme da se podsetimo i onih novijeg datuma.

Pogledajte koje su to najlepše novije pesme bez kojih ne može da prođe nijedan provod, taman da se podsetite pred naredni kafanski izlazak.

Zlatnik – Tanja Savić

Pesma „Zlatnik“ snimljena je 2008. godine za Grandov festival, na kom je Tanja Savić osvojila četvrto mesto. Samo koju godinu kasnije, numera ulazi u kafanski repertoar, zbog čega je nekdašnja zvezda „Granda“ veoma ponosna.

Imati, pa nemati – Džej Ramadanovski

Kada je Džej Ramadanovski davne 2008. godine otpevao pesmu „Imati, pa nemati“, mnogi su se odmah pronašli u njoj. Numera je za kratko vreme osvojila srca publike, a dan danas važi za jedan od najemotivnijih singlova koju je Džej ikada snimio.

Inače, sa ovom pesmom Džej je osvojio drugo mesto na Grandovom festivalu i danas se često naručuje u kafani. 

Fenomelano – Ćira
https://youtube.com/watch?v=0U9QNqjnJuI

Još jedna numera, napravljena specijalno za Grandov festival, je ušla u kafanski repertoar, a reč je o hitu „Fenomenalno“ koji je otpevao Dejan Ćirković Ćira. Danas je ova numera njegova lična karta i često se desi da je na svojim nastupima peva i nekoliko puta za veče. 

Puknu zoro – Magnifico

Pesma „Pukni zoro“ napravljena je specijalno za film „Montevideo“ i već na prvo slušanje znalo se da će biti veliki hit. Danas je neizostavni deo repertoara mnogih pevača i često se u trenucima sevdaha poručuje u kafani. 

Numeru je otpevao „Magnifico“, a pored originala, interpretacija Marije Šerifović je jedna od najboljih ikada izvedenih na TV-u.

Pored densera narodnjaci su imali male šanse, ali ove FOLK pesme iz 90-tih su vremenom postale veliki HITOVI (VIDEO)

Ukoliko želite da dopunimo našu listu najvećih kafanskih hitova, pišite nam u komentaru ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić