Login/Registracija

NA SCENI VESELA, IZA NJE TUGA! Simaptična Bucka nije imala lak život: „Ostala sam sama sa petoro dece“ (VIDEO)

Simpatična Hadija Zubanović, poznatija pod nadimkom Buca je došla čak iz Nemačke kako bi okušala sreću u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno““.

Rođena je u Novom Pazaru, ali več dugo živi sa porodicom u Hanoveru gde nastupa, ali i drži nekoliko ugostiteljskih objekata u kojima je kaže i kuvarica i pevačica.


-To jedan lep period života za mene, ja sam bila domaćica kuće, odnosno lokala koje sam držala. U svojoj kući sam deci spremala ručkove stalno, tako je i u restoranu samo što se spremi više jela i specijaliteta – kaže ona za Grand Online.

U njenom lokalu pevale su mnoge zvezde,a i sama je imala sreću da sa mnogima sarađuje.

-Pevala sam sa najvećim zvezdama, od pokojnog Šabana do ne znam koga sve. Imala sam prilike da ih vidim i ugostim, ali i da pevam sa njima – dodaje Buca i priznaje zbog čega ranije nije napravila veliku karijeru.


-Nisam mogla da napravim veću karijeru jer nisam mogla finansijski da izdržim. Sama sam ostala sa petoro dece, trebalo je sve njih izvesti na put, nije svejedno biti samohrana majka.

Hadija ističe da su joj deca najveća podrška i da je uz njihov nagovor poslala prijavu za učešče u emisiji „Nikad nije kasno“. Najviše je ponosna na svoje naslednike ali i na svojojih deset unučica, a još jedno je na putu.

Ceo razgovor sa ovom hrabrom ženom pogledajte u videu. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinkovič