Login/Registracija

Na pragu šeste decenije pokazuje kakav je REVOLUCIONAR! Lidija Domazet ima 14 pirsinga, nekoliko tetovaža, a sad je ponovo ŠOKIRALA svoje ukućane

Ona je oduvek bila ekscentrična, zato na pragu šeste decenije ima čak 14 pirsinga i nekoliko tetovaža na svom telu. Nekadašnjoj učesnici šoua „Nikad nije kasno“, Lidiji Domazet polazi za rukom da bude drugačija, kako izgledom, tako i glasom i muzikom koju voli da sluša i izvodi.  

 -Oduvek sam bila ekscentrična iako je to pre 40 godina nailazilo na neodobravanje okoline. Čak je i moja ćerka često pitala zašto si ti drugačija od drugih mama?! – ispričala je Lidija pre dve godine za Grand.Online i otkrila da joj nije bilo lako da se nosi sa osuđujućim komentarima okoline, naročito na javnim mestima, u prevozu, uzimajući u obzir njene godine. 


Sada je ponovo iznenadila svoje prijatelje i poznanike, a posebno njene ukućane koji su ostali šokirani odlukom da se ponovo istetovira. 

– Deca me pitala Šta, mama, želiš za rođendan? Ja rekoh Novu tetovažu! Kad sam već u godinama koje nisu baš za kretanje u novu socijalnu i antiimperijalisticku revoluciju, barem da imam revolucionara na sebi, i u sebi, naravno, zauvek! A oni misle, ali ne kažu – Nisi ti ni u godinama za tetoviranje, ali znaju koliko mi to znači! Hvala Ivici, velikom majstoru i umetniku koji je zaslužan za sve moje tetovaže – otkrila je Lidija objavivši i sliku novog tattoo-a koji nosi lik revolucionara Če Gevare.


BONUS VIDEO

Autor: I. Ankić