Login/Registracija

Muškarci su je doživljavali kao trofej, a danas ova seksi Rumunka osvaja glasom i izgledom (VIDEO)

Kada se prvi put pojavila u takmičenju veterana, Kristina Voiku požalila se da nema sreće u ljubavi jer su je muškarci uglavnom doživljavali kao trofej. Nakon emitovanja prve emisije „Nikad nije kasno“, ova takmičarka iz Rumunije pobrala je simpatije na račun svog glasa i stasa i tako dobila brojne udvarače na Fesjbuku. Međutim, i dalje nikom nije jasno zašto je ova lepa takmičarka još uvek sama. To su u trećem krugu takmičenja veterana pokušali da odgonetnu Žika Jakšić i Saša Milošević Mare.


„Kristina, kako ne otvaraš poruke na Fejsbuku? Prvo si se požalila da si provela život bez ljubavi,a sad nećeš da otvoriš poruke“, pitao je Žika Jakšić, a potom dodao: „ Ako ne otvoriš poruku, to ti je kao da da čekaš da dobiješ sedmicu na lotou, a ovamo nikad nisi popunila listić“.

„Kako žena da proveri ko je kakav preko Fejsbuka? Ja sam mislio da mi napravimo jedan kasting, pa da ona odabere“, konstatovao je Saša Milošević Mare, na šta je Kristina odgovorila da joj je lepo i kad je sama.


Ova seksi Rumunka uspela je da ponovo hipnotiše sve u studiju, a nakon maestralnog izvođenja pesme „Ne kunite crne oči“, pobrala je lavinu komplimeneta od strane stručnog žirija.

„Ja sam zbunjen malo. Odlično si pevala, od mene čista desetka“, prokomenatarisao je Mile Kitić, dok je Milica Todorović dodala: „Ne znam šta da kažem, sem top, vrh. Harizma fenomenalna“.

„Ja nekad volim da sabiram ono što moje kolege kažu. Znači ti si u top deset definitivno“, sa osmehom je rekao Saša Milošević Mare.


U revijalnom delu takmičenja Kristina Voiku je zajedno sa Miletom Kitićem otpevala pesmu „Mi se volimo“ .

„Najveća ljubav mi se ispunila večeras“ , rekla je takmičarka apludirajući na to što je imala čast da peva sa Miletom.

https://youtube.com/watch?v=Z3MG78tOU8U%3Fstart%3D1640
Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić