Login/Registracija

Mislio je da je PREVIŠE MLAD za decu, a onda se rodila ona: “Znao sam KAKVA ĆE BITI“

Pevač Enes Begović i njegova suprug Azemina decenijama su u skladnom i srećnom braku u kome su dobili i dvoje divne dece, Arijanu i Armina.

Velika ljubav prema Azemini naterala ga je da je veri u ranim dvadesetim godinama, nakon tri godine zabavljanja, a već u 25-oj se po prvi put ostvario u ulozi oca.

Na saopštenje njegove supruge da je u drugom stanju, Enes je tada ostao začuđen jer je mislio da je prerano, međutim ubrzo se trgao i shvatio da je primio najlepše vesti.

– Kad sam pomislio da ću biti otac osetio sam se predivno. Imao sam neki predosećaj da će biti žensko, zamišljao sam je sa plavom kovrdžavom kosom i plavim očima koje ona zaista ima. To je neverovatno, niko mi nije verovao- ispričao je Enes.

Iako su mu mnogi govorili da je mlad, da treba da se provodi naročito zbog prirode posla kojim se bavi, Enes nije hteo ni da čuje, jer je sreća koju je osećao uz porodicu bila neopisiva.

– Neizmerno mi je drago što sam to tako uradio jer doživeću sve, unuke već imam. Znači doživeću sve ono najlepše, jer to su stvari za koje čovek živi- rekao je Enes i dodao:

– Danas se ljudi žene u pedesetim pa i šezdesetim godinama a ja to ne razumem, kao što oni nisu razumeli što sam ja mlad ušao u to- zaključuje pevač.

POGLEDAJTE I:

Potez njegove supruge KUPIO ga je za CEO ŽIVOT: „Odmah sam znao da je ona ta“

Pevač otkrio da li su BOSANCI NAJBOLJI MUŽEVI i kako izgleda kad se sa pevačima nađe na FUDBALSKOM TERENU! (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: T. Bogavac