Login/Registracija

MISIJE su ponovo ISPUNJENE: Takmičari probudili divne emocije i poslali važne poruke u svet (VIDEO)

U večerašnjoj epizodi drugog kruga „Nikad nije kasno“ u žiriju su pored Saše Miloševića Mareta bili i Slavko Banjac i Ana Sinički. Oni su uživali u nastupu pet kandidata koje je publika upoznala još u prvom krugu. Veče su pesmom otvorili Slavko Banjac i Dragana Aleksić, prateći vokal iz orkestra Aleksandra Sofronijevića i tako započeli posebno muzičko putovanje. 


Svi su igrali i pevali u studiju kako uz rokenrol pesme koje su izveli Dejan Ćosić Džozef tako i diplomirani novinar Vladimir Vještić, dok se jednom pop numerom Dina Merlina predstavila Snežana Bosančić OVDE. 

Posle toga su svi u studiju zaigrali uz narodne pesme koje su otpevali Tomislava Jerković i Amir Musa. Poseban užitak bilo je i to što su svi oni nastupili i sa svojom podrškom.


Žika Jakšić je zajedno sa svima njima podsetio koliko je važno da čuvamo porodične vrednosti, kumovske veze i prijateljstva kao i da bi ponovo mogao da se vrati period kad su ljudi išli na radne akcije. 


Žiri je na kraju odlučio da u treći krug prođu Dejan Ćosić Džozef, Vladimir Vještić i Amir Musa. O sudbini dve preostale kandidatkinje odlučuju gledaoci. Putem naše Facebook stranice možete glasati za svoju favoritkinju Tomislavu Jerković ili Snežanu Bosančić, klikom OVDE.

Pogledajte još jednu fantastičnu epizodu drugog kruga „Nikad Nije Kasno“: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: A. Bakić