Login/Registracija

MIRIŠE NA SVADBU! Žika Jakšić je ovoj pevačici promenio život (VIDEO)

Otkako se pojavila u „Nikad nije kasno“ Dragani Gorunović (42) iz Starčeva svi su tražili oficira, kako Žika Jakšić zove ozbiljne momke za ženidbu, pa je u takmičenju čak otvaran konkurs za potencijalnog mladoženju. Ona se, naravno, nije bunila jer joj je životna želja da se uda i otvari u ulozi majke. Do sad nije imala sreću da sretne pravog, ali joj je zahvaljujući „Nikad nije kasno“ konačno krenulo u životu.

U ovonedeljnoj emisiji pohvalila se Jakšiću da joj se život promenio iz korena i da je konačno srećna, kao i da je glavni „krivac“ upravo on.


„Televizija je čudo, a i Žika je čudo prirode. Krenulo je nešto da se dešava i eto, našao se jedan. Znali smo se od ranije, ali zahvaljujući Žiki mi se javio“, otkrila je takmičarka za Grand.Online.

Ona je istakla da bračnih ponuda ima na pretek, ali da je od skoro u srećnoj vezi zbog čega je rešila i da svoju liniju dovede do savršenstva. Požalila nam se da je to skoro varirala i to 10 kilograma u kilaži i da je rešila da „probuši kašiku“, pa čak i da ne jede. 

A kako izdržava bez hrane i da li samo od ljubavi može da se živi, otkrila nam je u razgovoru koji možete da vidite u nastavku!

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić