Login/Registracija

MINIMALIZAM I SOFISTICIRANOST: “Oblačim se isto i na sceni i van nje“, kaže Lena

Pop i džez pevačica Lena Kovačević koja važi za najlepšu na javnoj sceni, već godinama mami muške uzdahe gde god se pojavi.

Međutim, žene joj ne zavide i ne dive se samo njenoj lepoti već i specifičnom stilu oblačenja koji neguje i koji je za ovo podneblje vrlo sofisticiran.


Pevačica kaže da modne trendove više prilagođava svom stilu nego što ih slepo prati, i evo šta ove godine izdvaja kao svoj fazon.

– To su recimo neke aktuelne boje, printovi i oversize komadi. Ima tako puno lepih ideja koje su nosive i pogodne za svaki dan i mogu kod različitih brendova da se pronađu. Ne moraju ni biti skupe– kaže Lena za Bazar.


Iako se mnogo njenih koleginica privatno oblači potpuno drugačije nego na sceni, kod Lene to nije slučaj. Prilike, mesto i vreme ne određuju šta će obući jer je uvek ista i dosledna sebi.

– Ono što najviše leži mom senzibilitetu jeste minimalizam sa nekim upečatljivim detaljem, da li je to nakit, ili jarki ruž..Volim onu tipično parisku klasiku, u takvim komadima se osećam najbolje i na sceni i van nje- objasnila je lepa pevačica.


BONUS VIDEOFoto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac