Mima Karadžić LUMPOVAO SA frontmenom poznate grupe! (FOTO)

Poznatom glumcu Mimi Karadžiću izolacija tokom vanrednog stanja nije baš prijala s obzirom da je početkom aprila, kada se situacija sa virusom pogoršavala, napunio 65 godina i tako upao u rizičnu grupu građana.

6f593ceb3c7caea840cb557344745e3110e6571e

Međutim, slobodno vreme iskoristio je da se razonodi u prirodi, vozi bicikl, trenira na džaku ali i da ugrabi po koji sunčan dan kako bi bio na reci.

Rođeni crnogorac, navikao je da je na vodi, na čamcu, uz dobru hranu i vino, pa je nekako uspeo to da nadomesti na beogradskim rekama.

da46e1027d6ecfd5553e7d9af693495992c238eb

Malo nakon što je ukinuto vanredno stanje, Mima je počeo da se kreće po gradu i živi život punim plućima, pa je tako za vikend, obilazeći prestoničke ugostiteljske objekte, naleteo na jednog poznatog pevača.

U pitanju je Zvonimir Đukić, poznatiji kao Đule, frontmen grupe Van Gog, sa kojim je glumac u zagrljaju pevao najveći hit ove grupe ,,Neko te ima noćas“.

……

Mima je napisao na svom Instagram profilu da je ovaj susret bio slučajan, i da su popili piće, dva. Jedno je sigurno, kada se umetnici spoje, dobar provod je zagarantovan, do ranih jutarnjih časova.

POGLEDAJTE:

ČETIRI GODINE BEZ MANDE Mima Karadžić čuva sećanje na kolegu

Hedonistički momenti u toku vanrednog stanja! Glumac proveo dan na brodu (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac