Login/Registracija

Mima IZNENADILA SVE IZJAVOM: “Nisam baš imala PODRŠKU svojih sugrađana“

Kako je cela nedelja na Grand televiziji u znaku finalista takmičenja “Nikad nije kasno“ i “Zvezde Granda“, još jedna učesnica šoa veterana, Mirjana Bažalac sumirala je utiske u emisiji “Grand magazin“.

Godinu dana pojavljivanja na malim ekranima rezultiralo je velikom popularnošću, a Mima se sada osvrće na najveće komplimente koje je dobijala tokom učešća od strane stručnog žirija.

– Najveći komplimenti su bili kad mi žiri kaže da sam tu gde sam trebala biti odavno. Jovana (Maša i Medved) mi je to rekla prva pa zatim i Vanja Mijatović.Tako da, sad sam došla ovde i neću da idem kući– našalila se Mima.

S obzirom da je većina pevača veterana u šou došla zarad ličnog zadovoljstva ali i ideje da nakon takmičenja uradi nešto za sebe, Mima otkriva šta je njen sledeći korak- Plan je da se snimi jedna moja pesma i da se obradi jedna stara. Ne želim ništa da otkrivam za sad, ali to su planovi, i to ću prvo uraditi- rekla je Bažalac.

Svi takmičari već nakon prvog pojavljivanja u šou “Nikad nije kasno“ uglavnom dobiju veliku podršku svog grada i sugrađana, a ova seksi baka priznaje da u njenom slučaju nije baš tako- U Kraljevu gde god da uđem puštali su me preko reda, što sam i koristila. Ali nisam imala baš neku podršku od mojih sugrađana, a Užice, odakle je moj muž su mi pružile ogromnu podršku. Baš mi je bilo iznenađenje- zaključila je ona.

 POGLEDAJTE I:

Bila je njen VATRENI NAVIJAČ, a sada joj SPREMA PESMU: “Zorica je održala obećanje“

Nakon magičnog finala, oglasila se Mima Bažalac: „Ja sam pobedila“

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac