Login/Registracija

Milica Pavlović u takmičaru videla ČOLU: „Mislila sam da ću da PADNEM U NESVEST“

Aleksandar Petaković (48) iz Novog Sada tvrdi da u muzici nema laži, nema prevare, kao i da umetnik u njemu godinama ubija svakog trgovca. 

Pevanjem se bavi od malih nogu, a to je nastavio i nakon što se preselio u Francusku, gde je inače otišao potpuno sam, a već treći dan boravka počeo da radi.

Negde je svoje snove ostvario, ali je ostala želja za nastupom na velikoj sceni, što je pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“ i ostvario. 

U trećem krugu takmičenja Aleksandar se predstavio pesmom „Esma“ od grupe „Bijelo dugme“, ali žiri nije mogao a da mu ne ukaže na sitne zamerke. 

– Aleksandre, bilo je super, ali očekivala sam više priznajem. Nekako kad si ušetao na scenu pomislila sam da je ušao Zdravko Čolić, pa sam negde i očekivala da padnem u nesvest. Ali nisam, mada je bilo super – iskrena je bila Milica Pavlović, sa kojom se publika u studiju nije složila.

I Enes Begović delio je slično mišljenje kao i njegova koleginica. 

– Tako dobar glas, tako dobra boja, ali mi je bilo navalentno, malo je smetalo. Odličan si vokal, sjajno se snalaziš na sceni, ali preteruješ sa drekom, nema potrebe – konstatovao je pevač i dao mu savet da sledeći put peva drugu pesmu. 

Premijer Saša Milošević istakao je da se plaši reakcije publike, budući da je ceo studio bio na strani takmičara, ali je na kraju rekao svoje mišljenje. 

– Ti si ovde imao vrlo ubedljive nastupe i kad nešto ne ide super, normalno je da se svi iznenade. Trebalo bi da pevaš što više svojim glasom, jer sa njim možeš sve. Ali ove interpretacije „Bijelog dugmeta“ su dosta limitirane, negde već postavljene-  izjasnio se Mare, što je takmičar prihvatio. 

U revijalnom delu Aleksandar je zapevao sa dve pevačice i to sa Mirom Mirković i Nevenom Stojković.

Pesma „Jabuke i vino“ razgalila je publiku u studiju, a Aleksandar je odmah ispravio grešku na koju mu je žiri ukazao.

– Bilo je mnogo bolje – konstatovali su članovi žirija. 

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić