Milan „prevežbao“, Davor dobio komplimente da je sjajan i GORE I DOLE (FOTO)

Večerašnju emisiju otvorile su Slađa Allegro i Ivana Peters koje su izvele pesmu „Simply the best“ i kojom su podigle na noge ceo studio. Nakon toga, dobrodošlicu gledaocima su poželeli domaćin Žika Jakšić i voditeljka Dragana Katić ne krijući oduševljenje ovim duetom i istakavši da bolji početak emisije nisu mogli da zamisle. 

2a2693099008f6111231305f93071a109479de35

Usledila je najava onoga što nas očekuje večeras, a Jakšić je istakao da se u ovoj emisiji propagira ljubav, kvalitetna muzika i dobro rasploženje, zbog čega je i najgledaniji šou, kao i da će žiri u trećem krugu ocenjivati sve dosadašnje nastupe takmčara.

Led su probili Milan Rili iz Tivta i Davor Ivanković iz Beograda koji su se našli u duelu. Prvi takmičar odabrao je da se predstavi pesmom „Zvao sam je Emili“ Zdravka Čolića, bodrile su ga sestra i prijateljica, a nakon nastupa žiri nije štedeo komplimente, ali ni primedbe. 

c50b4346c1d965c4a9885482f842546981d5414a

„Imaš aparat, imaš glas, malo ti je trebalo vremena da uđeš u pesmu i da se opustiš. Trebalo ti je da se uhodaš, verovatno je i trema odradila svoje“, prokomentarisala je Ivana, dok je Slađaprepisala to tremi zbog otvaranja emisije. 

Ipak, Saša Milošević Mare smatra da je imao sjajan nastup, ali da mu priča pre emisije nije bila potrebna, jer ga je umorila. 

Njegov protivnik odlučio je da mu „stane na crtu“ pesmom „Ja te volim najviše na svijetu“ grupe „Hari Mata Hari“. 

1c891fde5a9ab471a9a71fdb283ed3bc050899a0

„Malo si lukavije birao pesmu od Milana i jako sam zadovoljan tvojim nastupom“, rekao je Mare nakon završetka nastupa, dok je Slađa dodala da se vidi da vlada binom, ali je komentarom „da je sjajan i dole i gore“ nasmejala sve u studiju. 

„Znamo o čemu ovde pričamo“, rekla je pevačica, nakon čega je usledilo glasanje žirija, orkestra, ali i publike u studiju. 

„Za ovog što ima i dole i gore“, ponovo se našalila Slađa i glas dodelila Davoru, a identično su glasali i Ivana, orkestar, kao i publika u studiju. Mare nije mogao da se složi sa rezultatom 3:0, pa je svoj glas dodelio Milanu. 

Na kraju pobedu je odneo Davor koji se plasirao direktno u četvrti krug. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić