Login/Registracija

Mare objasnio KO SU MAČKE IZ NEMAČKE (VIDEO)

Da li ste znali kako je država Nemačka dobila ime?

E pa, nismo ni mi, ali su zato autor i voditelj emisije “Nikad nije kasno“ Žika Jakšić i predsednik žirija Saša Milošević Mare dali vrlo logično objašnjenje.

Tokom nastupa takmičara Radoja Putice, vozača kamiona u Nemačkoj povela se priča oko prijateljica noći koje su nekada bile veoma prisutne u životima šofera- Toga nema više, kažnjavaju Nemci samo tako- objasnio je kanidat što je Jakšića veoma začudilo.

– Kako bre nema kad su oni legalizovali?- pitao je Žika a onda je Mare dobacio vrlo logičan odgovor– Pa Žile zemlja se tako i zove Nemačka (Nema ‘čka).


Voditelj je tokom razgovora naveo mnoge evropske zemlje koje su legalizovale ovaj, kako kažu najstariji zanat, pa se zapitao kako to da ovih dama ima najviše u našoj zemlji koja je daleko od poteza legalizacije.

– Tamo imaju sobičke tople, plaćaju porez, idu na redovne preglede. Ove naše jadne stoje smrznute pored puta i drhću. Stvarno je to diskriminacija, zato javno apelujem da se to legalizuje i da i ove naše dame mogu da rade posao kako treba!- izjavio je Jakšić, inače poznat kao borac za mnoga prava.


– Ti ako tako nastaviš bićeš im predsedik sindikata!- zaključio je Mare šaljivo.

Ceo razgovor pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Grand Online,
Autor: T. Bogavac