Login/Registracija

Mare jedva OSTAO ŽIV zbog takmičarke, Žika odgovorio: “Što da budemo GRUBI?“

Sanja Perović (41) iz Beograda večeras je probila led na Grandovoj sceni u trećem krugu takmičenja jer je nastupila prva.

Takmičarka nije krila sreću što je još jednom dobila priliku da pokaže šta ume i kako ona to radi, ali i otkrila da je trema još uvek nije napustila.

– Mislim da je to dobro, jer ako nema treme čoveku se omaknu greške, a ovako je nekako uvek na oprezu- rekla je Sanja u konverzaciji sa članicom žirija Tamarom Dragić.

“Ja te pjesmom zovem“ Hanke Paldum bio je Sanjin izbor za prvu pesmu večeras što se žiriju izuzetno dopalo.

– Ovde zaista ima vrhunskih pevača, a vi Sanja, s’ obzirom da se niste bavili muzikom, sjajno vladate scenom, lepo pevate, lepo i izgledate– rekao je Željko.

Ni Tamara nije imala zamerke, i poručila da je najvažnije da je Sanja uživala.

– Kad nas neko navikne na dobre interpetacije, mi onda podignemo kriterijume i očekujemo da se to ponavlja uvek. Ova pesma se manje peva a više donosi i nadam se da si toliko srećna da ne doneseš ovu pesmu na ovaj način. Moj savet je da obratiš pažnju na biranje pesama. Hteo sam da poginem ovde, ali ostao sam živ. Mislim da ćeš u ovoj drugoj pesmi biti mnogo bolja- detaljno je prokomentarisao Mare.

Zbog ovog Maretovog komentara Žika se osvrnuo na priče da je žiri šoa veterana veoma blag, pa dodao- Ja pitam njih pa zašto bi bili grubi? Mare samo uvek daje savet, ne kritikuje, i podstiče ono dobro u pevaču.

U revijalnom delu Sanji se na sceni pridružio Nebojša Vojvodić sa kojim je otpevala pesmu “Ako je do mene“ Ivane Selakov i Darka Radovanovića.

-‘Ajde da vidimo da li je Mare bio u pravu– rekao je Žika, što se na kraju pesmi ispostavilo kao tačno što je i publika pozdravila aplauzom.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac