Login/Registracija

Maja Marinković morala da otkaže koncert, razlog je NEVEROVATAN

Ona je najbolji dokaz da nikad nije kasno da muzička karijera počne, čak iako ste na pragu pete decenije. Pojavljivanjem u talent šouu veterana Maja Marinković iz Vrnjačke Banje ostvarila je svoj mladalački san da peva na velikoj sceni, zatim da niže koncerte, a zahvaljujući svom glasu postala je i najbolji promoter svog grada.

Pesma „Čuda“ koju joj je nakon takmičenja napisao Saša Milošević Mare, donela joj je prava čuda, nagradu u Sokobanji koja je došla kaa potvrda višedecenijskog rada i neverovatnog talenta koji poseduje, te s razlogom i dalje veruje u njih. A jedno čudo dogodilo joj se baš u rodnom gradu i to baš uoči koncerta koji je morala da pomeri za drugi dan. 


Na Danima opštine i Međunarodnom karnevalu pevačica je od strane svog grada dobila priznanje za najboljeg ambasadora Vrnjačke Banje.

– Srećna i zahvalna na priznanju za rad i promociju Banje – izjavila je Maja i objasnila da je zbog svečanog uručenja nagrade bila primorana da svoj koncert koji je trebalo da bude 12. jula odloži za drugi dan. 

– Ovo je razlog pomeranja koncerta za nedelju,17.7 od 20.30 h. Hvala na razumevanju – napisala je pevačica, nakon čega su čestitke počele da se nižu. 


Pesma „Čuda“ nedavno je dobila priznanje za najbolji radijski pop hit, a za naš portal otkrila je zašto je ostala dosledna popu, uprskos novim trendovima.

-Ne mogu da pevam nešto u čemu se ne osećam dobro. To ne znači da ja dobru narodnu muziku ne volim, klasiku ili duhovnu, ali prosto rasla sam uz evergrin, pop, festivale i to je ono što ja jesam- izjavila je. 

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić