Login/Registracija

MAGIČNA NOĆ: Emisija u znaku NEVEROVATNE EMOCIJE I SEĆANJA (VIDEO)

Divni vokali, fantastična energija i neverovatne emocije obeležile su noć iza nas. Žiri u sjajnom sastavu, Saša Milošević Mare, Dragan Kojić Keba i jedna dama Goca Tržan ulepšali su Žikin šou svojim humorom.


Tako je emisija i počela, te je je kandidatkinja koja je otvorila veče Dragana Stanić svojim šarmom nasmejala žiri do suza.

– Preneću mu pozdrave, pošto je on večeras malo po Beogradu, švrćka se, malo traži cure, neće više one babe iz Nemačke- rekla je takmičarka, misleći na svog supruga.

– Dobro bre ljudi, pa sad je dvadeset i prvi vek, sve je dozvoljeno- dobacila je Goca Tržan i dodala da je to recept za dugotrajan brak.

– Što je lastiš duži veza je čvršća, verujte mi- posavetovao je i Mare.


Međutim naredni kandidat, Đorđe Popović, doneo je neverovatnu emociju, što svojim glasom, toliko i predivnim činom otpevavši pesmu namenjenu nedavno preminulom kolegi iz takmičenja. Ganuo je ceo studio u srce izvedbom pesme „Nedelja“, a Žika nije krio emocije te je sa knedlom u grlu progovorio.

– Naš dragi Ibro, bio je divan čovek.. On se muški borio i ispunio svoju želju da se pojavi na ovoj velikoj sceni. Jedno lepo sećanje na našeg drugara– rekao je Žika, jedva savladajući suze.


Veče su ulepšali i bivši učesnici popularnog takmičenja „Zvezde Granda“ koji su na sceni pružili ogromnu podršku veteranima. Ljuba Perućica, Bilja Marković, Dragi Domić i Slađa Zubčević upotpunili su atmosferu i još jednom dokazali da su pretalentovani za muziku.


Naravno bez Sofre i njegovog orkestra ništa ne bi bilo tako savršeno!

Trema i uzbuđenje su sastavni deo šou-a, a upravo se to desilo i Radenku Biliću Mikiju, koji je svojim priznanjem nasmejao žiri.

– To se nikada ne priča- poručila mu je Goca, a šta se zapravo desilo pogledajte OVDE.


Još jedna dama imala je priliku da ponovo pokaže svoj talenat na Grandovoj sceni. Mirsada Mekić ne krije da joj je šou doneo veliku popularnost, te joj sde svakodnevno dešavaju lepe stvari. Sa kakvim komentarima se susreće i šta je svakog dana čeka na poslu od kada je deo takmičenja pogledajte OVDE.


Moramo priznati da jedini kandidat oko koga žiri nije imao poptuno isto mišljenje je bi Darko Hinić. Iako oduševljeni njegovom bojom glasa, predsednik žirija imao je sinoć jednu kritiku na njegov račun.

Odlukom stručnog žirija u naredni krug prošli su Đorđe Popović i Radenko Bilić, dok je publika direktno dalje poslala Mirsadu Mekić.


Do utorka u ponoć traje naše online glasanje, a vi odlučujete da li će se Dragana Stanić ili Darko Hinić naći u daljem toku takmičenja. Ne propustite da dovedet svog favorita na tron, glasanjem OVDE.

Ne propustite da pogledate celu emisiju klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović